„Cupa Primaverii”. Hochei pe gheata pentru copii.Editia a II a , 25 – 26 Mai 2019

cupa primaverii 1

„Cupa Primaverii „. Hochei pe gheata pentru copii 
Editia II,25-26 mai 2019
Competitia a fost organizata de Asociatia CLUB SPORTIV “STEAUA RANGERS” si FUNDATIA „VOCI STRAMOSI”, in parteneriat cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata, ASC LUPASCU SPORTS ACADEMY si FUNDATIA ION TIRIAC
Evenimentul, care a avut loc la patinoarul TIRIAC – TELEKOM ARENA, s-a adresat grupelor de varsta U12,U10 si U8.
La competitia din acest an au participat 20 de echipe apartinand cluburilor invitate:Steaua Rangers; Triumf Bucuresti; Tigers Brăila; Olimpia/Viitorul Hocheist; Husky Bucuresti; Dunărea Galați; Allianz; Dedeman; Telekom; Halep.
„Cupa Primaverii”,editia 2019, a fost sustinuta de numerosi sponsori si parteneri, care au contribuit la buna desfasurare a evenimentului sportiv, atat pe gheata, cat si in afara ei, in pauzele destinate mesei de pranz.
Talentul si dedicarea micilor hocheisti, sustinerea „galagioasa” a parintilor, profesionalismul organizatorilor si sponsorilor si, nu in ultimul rand, vremea frumoasa au facut din acest eveniment un spectacol deosebit.
Felicitari echipelor participante, care au demonstrat, in aceste doua zile de competitie, ca hocheiul pe gheata poate avea un viitor frumos si in Romania.
Competitia s-a incheiat cu festivitatea de premiere a micilor hocheisti.

cupa primaveriicupa primaverii2cupa primaverii3

 

cupa primv cupa primv1 cupa primv2 cupa primv3 cupa primv4 cupa primv5 cupa primv6 cupa primv7 cupa primv8 cupa primv9

Sursa foto:

https://www.facebook.com/vocistramosi/

https://www.facebook.com/predoiu.marius/posts/2465657756800793

Video: