OLIMPIADA ARTMINDS | 2016 – 2017

COVER-FUNDATIA-VOCI-STRAMOSI

Olimpiada Artminds este alternativa olimpiadei clasice ce presupune
adaptarea mecanismului clasic al acesteia la procese moderne de promovare, evaluare si clasificare a rezultatelor participantilor.

Olimpiada pe care o propune platforma culturala “Artminds.ro” se desfasoara in mediul online, profitand de vizibilitatea si avantajele oferite de catre acest spatiu. Procesul de evaluare a concurentilor este 100% transparent, oferind tuturor posibilitatea de a vizualiza modul in care comisia acorda notele participantilor, de asemenea, oferind posibilitatea membrilor comisiei de a adauga comentarii referitoare la prestatia fiecarui participant inscris in concurs.

Prin utilizarea platformei multimedia ‘YOUTUBE.COM” in paralel cu platforma culturala online “ARTMINDS.RO”, concursul este unul interactiv avand intentia de a apropia si de a implica totodata si publicul, indiferent de varsta, in procesul evaluarii artistilor in functie de tehnica, atitudinea si expresivitatea interpretarii pieselor alese de catre organizatori, acestea fiind unele generale pentru toti participantii.

Lasă un răspuns