Zile de toamna prin istorie,pictura si literatura

foto final proiect

Fundatia ”Voci Stramosi” a încercat, prin acest proiect, să-i aducă pe tineri in biblioteca ,sa-i ajute să-și dezvolte, prin simplul exercițiu de a citi, capacitatea de concentrare și imaginatie.A incercat,speram noi cu succes,sa le arate tinerilor si alte modalitati de accedere spre cunoastere și descoperire de lucruri noi.

Proiectul „Zile de toamna prin istorie,pictura si literatura” s-a incheiat,dar vom continua,prin viitoare proiecte,sa-i convingem pe tineri sa aprecieze arta,indiferent ca vor alege sa citeasca o carte,sa viziteze un muzeu sau sa mearga la teatru.

Desi traim vremuri in care tehnologia pare sa aiba intaietate suntem convinsi ca arta este inca apreciată,iar oamenii,tinerii indeosebi, nu raman indiferenți in fata emotiilor  si trairilor pe care, cu siguranta, arta le poate transmite, prin muzica, culoare, cuvinte sau miscare.

Tinerii prezenti la cele trei evenimente ale proiectului nostru,”Ziua Istoriei”,”Ziua Picturii” si „Ziua Literaturii” au fost rasplatiti cu bilete la teatru si carti ale autorilor cu care au avut placerea sa se intalneasca,Alina Pavelescu si Alex Stefanescu.

6              3           4